Zomerkamp 2010 midden Guil

Maandag 19 juli midden Guil

Het is wat moeilijk dit te schrijven. Niet alleen omdat ik het niet meer gewend ben om te schrijven(zwemmen) maar ook omdat op dit moment mijn hele lichaam bestookt word door een speciaal soort Franse agressieve muggen.

Vandaag is de groep in 2e gedeeld. De beginners zijn gaan van op L’agentiere en de meer gevorderde zijn gaan varen op de midden Guil.

Dit is een technische verblokte ww 2 met passages met 3+ tot licht 4.

Het begon met een wat vlakker stuk waar we lekker konden oefende met keien ontwijken en boofslagen. Na verloop de kilometers vorderde werd het allemaal wat steiler, pittiger en we begonnen de begrijpen wat er zo leuk is aan speelbootjes.

Het hele stuk hebben we geoefend met communiceren op het water om zelfstandig met een groep het water op te gaan. Het was een uitdagend stuk en er zijn daarom ook een hoop mensen ook vaker gaan zwemmen dan ze wilden.

Bij de uitloop van de tunnelpassage ging het ook goed mis met Bram. Na op zen kop van een golf af te zijn gegaan is zijn schouder uit de kom gegaan.

Hierna was iedereen wel een beetje klaar mee en zijn we met z’n alle gestopt (Roy en Tom hebben de laatste kilometers nog even doorgeknald om de auto te halen red.).

Martijn

Puntje van de redactie: Door belachelijke aanwijzingen van de klote instructeurs van Riverproof is Martijn omgegaan en gaan zwemmen.