Zomer Intro 2018

De eerste trip van het jaar is ook weer een feit! Met een hoop enthousiaste intro`ers is het zeker een leuk weekend geworden. Bij de start verliep alles soepel de meeste Okawanen waren op tijd maar een enkeling (ik) niet. De intro`ers waren enthousiast sommigen zelfs te vroeg. Eenmaal onderweg had Auke al zin in de avond en besloot om eerst na de camping te gaan, door niet 100% communicatie wist hij niet dat we begonnen bij de Erft. Bas en Birgit moesten nog wat halen bij de Action waarna ze met een hoop leuks en lekkers terugkwamen, voor de avond waren er marshmallows en overdag waren er speel voetballen. De voetballen hebben een belangrijke rol gespeeld tijdens de intro, als introspel om iedereens namen te leren kennen met lummelen en met het beoefenen met keerwaters op de plek waar de bal werd gegooid. Sommige van de intro`ers waren zo enthousiast dat ze omgingen bij het oefenen van het keerwater varen. De eerste dag leerden Ron, Elisa, Jeroen en ik om voorop te varen. Alles verliep succesvol en konden aan het einde nog leuk spelen in de wals.

Na een leuke dag op de erft gingen we onderweg naar de camping. Met een beetje een omweg kwamen we uiteindelijk er allemaal wel. Helaas regende het al de hele dag en dit liep door in de avond. Tijdens het opzetten van de tenten was het gelukkig even droog, hierna was het tijd om eten klaar te maken maar Bas en Birgit moesten nog even hun bed opmaken en ze met een grote glimlach hun tent uitkwamen waarna wij natuurlijk wisten hoe laat het was. `s Avonds klaarde het een beetje op en konden we heerlijk de marshmallows eten bij het kampvuur, terwijl dat wij daar zaten was het jaarlijkse seizoen afsluiting bezig. Omdat ik moe was besloot ik maar naar bed te gaan, alleen had de rest heel andere plannen zei waren nog uitgenodigd bij het feestje. Ze hebben uiteindelijk nog een geweldig avond gehad met de 40+ ers. Voor de rest van de verhalen moet je toch echt bij henzelf zijn.

De tweede dag begon dit keer niet met Ron schreeuwend over de camping (gelukkig). Iedereen was er vrij op tijd uit en konden lekker een dag tegenmoet gaan met varen. We konden na de ninja opwarming een lekkere dag varen tegen moet gaan. Een groep ging omhoog en een groep spelend in de wals. Omdat het de eerste dag de hele dag geregend had en de nacht ook stond de Erft lekker hoog, wat de wals een stuk leuker maakte. In de middag was het tijd voor de aftocht te varen waarbij Jeroen en ik een groep begeleide en Ron met Birgit de ander. De afvaart was een stuk leuker met de extra druk die er opstond. Helaas hadden we wel een paar zwemmers maar dit kon gelukkig snel opgelost worden. We hadden extra geluk bij het einde, want we hadden we een extra passage omdat de Rijn heel laag stond. Dit was een leuke afsluiter voor de trip. Bij het omkleden had iedereen zich vol gegeten met pepernoten en er werd gestreden om deze ook mee de auto in te krijgen.

De avond werd nog leuk afgesloten met pizza en bier bij Birgit. Loek vond het ook een goed plan om deze af te sluiten met absint (die hij bij daar in de kast zag staan) en Stef stunt piloot waar sommige het niet helemaal mee eens waren. Al met al werd het een gezellige avond die sommige van ons de dag erna ook nog voelden.


Met Okawaanse groet Hugo