Tripjes in het Paasweekend 2012

Het verhaal van de Fruitmand.

De zaterdag voor Pasen zijn we met z’n vijven naar Hohenlimburg gegaan. In het kader van energie/geldbezuiniging hebben we ’s morgens de trailer opgeladen met een complete fruitmand aan boten (de banaan, de peer, de aardbei, de sinasappel en de bosbes). Vijf mensen in de auto en rijden maar!

In Hohenlimburg aangekomen bleek het lekker rustig te zijn. Er zaten een paar Duitsers op de baan en verder was het Nederlandse slalomteam daar, die zouden ’s middags weer een paar uur gaan trainen.

Iedereen ging omkleden en lag even later in het water. De aardbei was sloom dus die was wat later. De sinasappel ging eens testen of rollen zonder neusklem ook lekker was en heeft toen al snel de neusklem van de peer geleend. De peer en de banaan waren trouwens gloedjenieuw, dus die moesten even goed aan de tand gevoeld worden. Dat werd eerst gedaan door bovenaan de baan flink te surfen, daarna zakten we omlaag naar de golf onder de brug om daar wat verder te spelen.

Het volgende spelletje waarmee deze fruitmand zich kon bezig houden was in zo min mogelijk slagen rond het eiland komen. Met ‘wat’ skullen bleek dit in twee (!) slagen te doen te zijn! Gelukkig was het weer ook lekker en de fruitmand kon nog wat rijper worden in het zonnetje.

Nadat we met z’n allen de hele baan nog even afgesopt zijn onder het genot van een heel aantal keerwatertjes, golfjes en andere leuke plekjes om te spelen, was het helaas alweer tijd om naar huis te gaan. De douches waren weer heerlijk en toen konden we weer naar huis tuffen!

Groetjes,

De Aardbei

Naar de Erft met de Paashaas

Op Zondag nam de Paashaas ons mee voor een tripje naar de Erft. Aangezien de meeste Okawanen nog niet genoeg eieren hadden gevonden, waren we uiteindelijk met z’n drieën. Eerst lekker uitslapen en rond een uur of elf zijn we die kant op gegaan.Bij de Erft bleek dat ook de meeste Duitsers nog flink paaseieren aan het zoeken waren, want we waren helemaal alleen in de wals! Hoe

relaxed was dat… We waren snel omgekleed en zijn toen keihard gaan varen. Aangezien Bram die avond nog ijshockey training had, heeft hij nog eventjes foto’s gemaakt dus die kun je hier tussen de tekst door zien.De flatspin (naar links in elk geval) zit er nu wel in bij Elise en mij na een keer of 100 proberen, nu op naar het volgende trucje. We

hebben nog even geprobeerd om een cartwheel in te zetten, maar dat bleek toch lastiger dan gedacht (duh als je het in het zwembad niet eens kan). Dan laten we het maar bij een Brown ;-) Bram schudde de cartwheels en loops uiteraard zo uit zijn mouw...Met zoveel wals-tijd waren we al snel compleet gesloopt en toen zijn we naar huis gegaan, om van lekkere biologische gehaktballen te gaan genieten bij Elmar en Elise thuis. Nu de kanospullen weer een weekje in de kast, tot we naar Kajakfestival mogen!

Groetjes,

Irene