Trip naar de Irreler Wasserfälle

Zondag 5 januari zijn we met Polo, Ellen, Nyke, Bart en René naar de Irreler Wasserfälle geweest. Het was een beetje fris zo ’s ochtends vroeg. Echt koud was het niet, er waren namelijk geen ijsberen die aanklopten of ze in de vriezer mochten. Via René zijn we naar de Irreler Wasserfälle gereden.

Waterstand: 80 cm

Eenmaal aangekomen snel omkleden en omhooglopen naar het instappunt. Het omhooglopen was

prima te doen: er ligt een mooi verhard paadje langs. Zo kan je mooi het traject vast voor een groot deel bekijken. Met deze waterstand was het vooral een technisch traject met niet zo veel druk. Het lopen met een liquid logic is trouwens helemaal niet zo erg (bedankt Paul!), ondanks dat ze een stuk zwaarder zijn dan de clubboten. Maar ze hebben niet alleen een mega lekker zitje, dat zitje ligt ook prima op je schouder :) Het liep vast en zeker beter dan met de topo-duo waar René en Polo nog een keer mee hebben gevaren. Na allemaal zo’n 3 of 4 keer gevaren te hebben (twee onvermoeibare 6 keer) zijn we terug gereden naar René. Daar hebben we de boten overgeladen naar Polo’s auto en hebben we de dag afgesloten in wat schijnbaar het beste frietkot van België is. En de frietjes waren inderdaad goed, maar om erachter te komen of het de lekkerste zijn moeten we er nog een aantal proberen.

Harm

Ps. Ik hoefde dit stukje niet te schrijven omdat ik was gaan zwemmen. Er was niemand gaan zwemmen namelijk. Aangezien het voor mij de eerste keer Irreler Wasserfälle was en ik het niet erg vond om een stukje te schrijven, is hier dus een stukje. (Ellen voer het stuk trouwens ook voor het eerst, maar die was er al eens geweest. Alleen toen was er een Duitser die zei dat ze niet mochten varen.)