Mystery activiteit Laserquest

Op 27 januari 2009 organiseerde Nyke de eerste mystery activiteit van 2009. Op de uitnodiging stond dat we warme/dikke sokken, zwemspullen en 7 euro mee moesten nemen naar het station in Eindhoven. Natuurlijk waren de zwemspullen en sokken een dekmantel voor de activiteit, we fietsen met z'n allen naar de Laserquest in het centrum van Eindhoven! Hier vormden we twee teams, hesen ons in de pakken, bewapende ons met dikke guns en gingen elkaar met lasers te lijf in het donkere doolhof. Na veel geren, gezweet en lol resulteerde de eerste ronde in de volgende score:

Bij het inschrijven bleek dat we drie rondes van 20 minuten voor de prijs van twee konden doen! Aangezien iedereen enthousiast was hebben we er nog twee rondes achteraan gedaan. De tweede keer werd er meer tactiek besproken onderling wat resulteerde in de onderstaande score.

De laatste ronde werden de teams zo ingedeeld dat het bestuur tegen de leden speelde, waarop het bestuur uiteraard ruim won van de leden! Zie onderstaande score kaart.

Zoals jullie zien is ondergetekende overduidelijk de winnaar, ik stem dus voor een volgende paintball of laserquest activiteit! :)

Paul

Eindhoven, 11 februari 2009