Lekker weer op de Erft

Water of geen water, varen zouden we. Nog eventjes werd er getwijfeld of we misschien naar Hohenlimburg uit moesten wijken, maar aangezien we geen katers van Koninginnedag mee wilden nemen (die houden niet van water), hadden we pas om 11u afgesproken bij de loods. Hohenlimburg werd dus een beetje krap qua tijd, dus gingen we voor een dagje chillen op de Erft.

Aldaar aangekomen bleek het water inderdaad niet erg hoog te staan. Dat was eigenlijk wel een voordeel, want daardoor was het ook lekker rustig in de golf. Snel het water in dus maar!

Bij het omkleden kregen we gelijk al de discussie wat nou beter was:

- al je spullen altijd in 1 tas stoppen en die tas dan gewoon meenemen als je op trip gaat

- een lijstje of een ander goed systeem (bv aankleden in je hoofd) bedenken om te zorgen dat je ’s ochtends al je kleren in je tas stopt

- geen van bovenstaande trucs gebruiken en dan dus je spatzeil vergeten.

Al snel waren we het erover eens dat de derde optie in elk geval niet de beste was, maar dat er nu dus wel altijd 1 iemand was die foto’s kon maken… Na het omkleden zijn we naar boven gelopen om even in te varen. Daar bleek het vol slalommers te zitten, dus toen maar snel door naar beneden om onze freestyle moves te gaan oefenen (ahum).

Terwijl Thijs zich uitstekend kweet van zijn taak als fotograaf, gingen Paul en Bram aan de slag om hun freestyle kwaliteiten te verbeteren. Toen er nog wat meer freestylers bij kwamen, kon Bram zelfs aan de slag om de Phoenix Monkey te oefenen. Zie de foto’s voor de resultaten. Ook ik moest er aan geloven en ben de golf in proberen te gaan. Het is gelukt (zie foto) maar aangezien ik dit stukje zit te typen snap je al wat voor foto erna kwam… Ondertussen natuurlijk ook nog even wat spatzeiltjes doorgeruild en zo hadden we een lekker middagje in het zonnetje op de Erft.

Daarna weer terug naar Eindhoven voor een welverdiende maaltijd. Wanneer gaan we weer?!?!