Hohen-limburg 25-3

Blijkbaar telt uitglijden en in het water vallen tegenwoordig ook als zwemmen, dus ik zal het tochtverslag maar schrijven.

Het was zondag 20 graden met een zonnetje, dus perfect weer om lekker te surfen op Hohen-limburg. Er hadden zich maar 4 mensen aangemeld: Paul, grote Harm en kleine Harm (owja en ik natuurlijk). Voor kleine Harm een mooi moment om het surfen te leren, en voor Paul, grote Harm en ik een mooi moment om het surfen te perfectioneren.

Dus met z'n 4'en snel de boten op het dak gebonden en naar Duitsland gereden. Daar aangekomen zagen we niet alleen dat we niet de enige kanoers waren die gebruik maakte van het mooie weer, maar ook dat het baantje er erg mooi bij stond om wat te spelen. Dus na ff warm te zijn gevaren zijn we er gelijk vol voor gegaan. Allereerst zijn we begonnen te oefenen in de bovenste golf toen dat al redelijk ging was het tijd om de golf onder de brug te trotseren. Door de hoge waterstand was het nog best hard werken.

Na een paar keer het baantje af te zijn gegaan waren we toe aan een welverdiende pauze. Helemaal in trant van het goede weer hebben we een uurtje in de zon gelegen, nootjes eten en gewoon lekker genieten van het goede weer. Rond een uur of 5 was het wel weer goed geweest. De honger werd gestilt met een donner en pommes frites mit curry und mayo. Onderweg hadden we nog wat last van een omleiding. Paul wist nog een leuk spelletje waardoor dit niet zo'n probleem was. Wist je dat Paul een koekebakker, kleine Harm een hoogspanningkabel, grote Harm een teletubie en ik een vloerkleed zijn?

Al met al weer een super trip dus, nou tot de volgende keer maar weer!!!

Martijn