Een Jackson Allstar in een Fiat Barchetta

Met de kano in de trein. Het wordt wel vaker gedaan, en zeker met die kleine freestyle bootjes is het eigenlijk geen probleem. De conducteurs vinden het best interessant en de reizigers kijken je alleen een beetje raar aan (moet geen probleem zijn voor een Okawaan).

Dit was dus ook helemaal geen probleem toen ik mijn boot van Eindhoven naar Nijmegen moest krijgen met OV. Enige nadeel was hoe ik de boot vanaf het station naar huis moest krijgen (bus leek me niet echt ideaal). Dus ik had mijn oom even gebeld of die me kon ophalen met de (kano vriendelijke) auto van mijn opa en oma. Zijn auto, een Fiat Barchetta, achtte ik onmogelijk om een kano te vervoeren. Maar toen ik het station afliep kwam ie dus toch aangereden met zijn eigen cabrioletje ...

Verbazingwekkend genoeg paste het eigenlijk perfect. We hebben de kano gewoon op de plek van de bijrijdersstoel geplaatst en deur dicht gedaan. Ik had gelukkig mijn fiets nog op het station staan dat ik zelf ook nog thuis kon komen. Zo blijkt een cabrio dus toch kano vriendelijk te zijn!

Tom