Intro 2009 geslaagd!

Post date: Aug 21, 2009 1:38:19 PM

Het waren 3 lange dagen waar zeer veel geregeld moest worden, maar het was de moeite waard. Intro 2009 zit er op voor Okawa!

Maandag werd er zo als altijd flink geflye t op het Limbopad, door alle verenigingen die iets te maken hebben met studeren in Eindhoven. Natuurlijk hoort Okawa daar ook bij. Op ons vaste plekje aan het einde van de brug, blokkeerde wij het gehele pad door onze 4 meter lange loop kajak af en toe in de breedte neer te zetten. Zodat de mensen lekker opgehouden werden zodat ons flyer team de tijd had om in de, al overvolle, handjes van de introgangers nog een flyer bij te proppen. Daarna draaide de loo

pkajak weer kwartslag en kon iedereen weer doorlopen.

Dinsdag stond de bekende sportmarkt geplant. Hier kan elke studenten sportvereniging zich presenteren. Zo dus ook Okawa.

Okawa bracht dit jaar iets nieuws mee, waar zeer veel belangstelling voor was. Namelijk kano ergometers. Dit zijn ergometers waar je, je kanoskills op kan verbeteren. Vele mensen hebben geprobeerd de beste tijd op de 200 meter sprint neer te zetten. Het record blijft in bezit van de voorzitter Polo van Ooij met 43.6 seconden. De beste introganger zette een tijd n

eer van 51.3 seconden.

Na vele pogingen van ongeveer de gehele theta (Eindhovense studenten roeivereniging) groep, moesten de roeiers, met een gezicht vol zweet, toch toe geven dat dit zwaarder was dan de roei-ergometers.

s'avonds was er de intro training welke erg goed bezocht werd. Alle boten op 1 na waren in gebruik. De introgangers maakte kennis met de eerste stappen van het kanovaren. onder begeleiding van Okawanen, gingen zij de dommel op.

Woensdags stond het sport toernooi op de planning. Waar okawa het onderdeel kanopolo verzorgde. Kanopolo is een combinatie van waterpolo en kanovaren. Twee teams strijden op het water tegen elkaar en proberen de bal in het doel van de tegenstander te gooien, terwijl ze in een boot zitten.

Op het eindhovens kanaal, bij de t

huis basis van theta, werden er 2 konopolo velden uitgezet. Voor bijna alle introgangers was kanopolo nieuw, en er werd dan ook het nodige gezwommen, wanneer er iets te fanatiek met het gewicht in de boot gegooid werd. Maar iedereen had een hoop lol en er was dan ook soms teleurstelling als het eindsignaal van de wedstrijd klonk. Uiteindelijk was het team van werktuigbouwkunde 2 de grote winnaar van het toernooi.

Het waren 3 lange dagen voor alle vrijwilligers die meegeholpen hebben met het organiseren van de intro.

Namens het bestuur hartelijk bedankt voor jullie hulp!!!