2011-2012

Hier vindt je meer info over het huidige bestuurders van Okawa en hun voorgangers. Momenteel bestaat het bestuur uit 4 personen, voorzitter, secretaris, penningmeester en activiteitencommissaris. 

2011-2012

Wanneer?

Dit bestuur werd op 15 december 2011 ingewijd.

Wie?

Voorzitter – Martijn Doornbusch

Geboren midden in de natuur. Daarom studeert hij nu ook aan de HAS in Den Bosch. Langzaam heeft hij zijn weg terug gevonden naar het water. Sinds een aantal jaren kayakt hij dan ook fanatiek, met soms een korte pauze er tussen, om dan voor zijn studie het water in het buitenland te bekijken. Soms geniet hij ook even van de natuur en het wild wat er rond loopt. En met zijn motto van niet links, niets rechts, maar recht door die wals, loodst hij dit bestuur door een succesvol bestuursjaar. Nu nog hopen dat hij een vriendin krijgt dan heeft hij zijn doelen voor dit jaar ook weer vervult. 

Secretaris – Ruud Jilesen

Ruud zit dit jaar voor het eerst in het grote Eindhoven, nogal een verschil als je uit een gehucht in Limburg komt. Gelijk aan het bestuur begonnen bij de leukste vereniging van Eindhoven. Aan enthousiasme zal het niet ontbreken als je Ruud erbij hebt. Hij heeft tijdens één van de eerste bestuursvergaderingen de belofte gedaan om, zoals hij zelf zei, met zijn aantrekkelijke verschijning meer vrouwen naar Okawa te lokken. Als hij dit met net zoveel enthousiasme doet als dat hij aan het bestuur is begonnen, dan…. ja dan wat eigenlijk… dat zullen we zien aan het eind van het bestuursjaar. Het gaat in ieder geval helemaal goed komen met Ruud als secretaris bij hij leukste bestuur van 2011-2012

Penningmeester – Sander Giunta d'Albani

Dit is Sander zijn eerste jaar in Eindhoven en het eerste jaar in een kano, maar nu al erg actief in het bestuur als penningmeester. Helemaal zonder kennis over varen is Sander overigens niet. Al is het wel met wat grotere boten dan we bij okawa gewend zijn. Dus het zal vast ook wel goed komen met wat kleiners. Met Sander gaan onze centjes helemaal veilig zijn dit jaar. Dat hij uit Groningen komt zullen we dus maar door de vingers zien.

Activiteitencommissaris – Harm Elbertsen

Harm is de Activiteiten commissaris dit jaar. En een rasechte Tukker, waarmee ons multiculturele bestuur compleet is. Harm studeert sport en Leisure aan de Fontys, en is dus een professional in het organiseren. Wij zijn er dan ook heel zeker van dat dit een heel actief jaar gaat worden. Vol met trips, trips, en natuurlijk trips. Mocht je zelf een gigantisch leuk, actief idee hebben. Neem dan contact op met Harm!

Previous boards