2015-2016

2015-2016

Wanneer?

Dit bestuur werd op 17 november 2015, tijdens de 23ste ALV ingewijd te Eindhoven.

Wie?

Voorzitter – Birgit van der Stigchel

Deze enthousiaste jonge dame is dit jaar nieuw in het bestuur. Waar ze vorig jaar nog actief deel nam een de activiteitencommissie zal  ze dit jaar de functie als Voorzitter op zich nemen. Dit alles gebeurt  naast haar studie Psychologie en technologie. Iedereen kent Birgit (of Biergieter, Brigitte) natuurlijk al. Zo is ze bijna elke training aanwezig en gaat graag mee op de trip, met haar trouwe groene kajak. Birgit liet altijd al van zich horen, zo kon je al van veraf horen of ze aanwezig was in de kleedkamer, maar dit jaar ga je nog meer van haar horen!

Secretaris – Chaneequa Kocken

Chaneequa is dit jaar de volumeknop van het bestuur. Haar belangrijkste taak tijdens het vergaderen (naast notuleren natuurlijk) is om eens in de tijd de volume knop naar beneden te draaien. Absoluut nodig in een bestuur met Birgit, Sfia en Ellen :D

Maar gelukkig is dat echt niet het enige wat Chaneequa dit jaar voor Okawa gaat doen! Het wordt haar taak om alle communicatie stromen binnen Okawa netjes te regelen en te zorgen dat iedereen overal van op de hoogte is. Het enige wat nog ontbreekt van Chaneequa is een onwijs coole actie foto. Op een of andere manier staat ze nooit op een kano foto…….

Penningmeester – Sfia Bearzatto

De meeste mensen zullen Sfia kennen als de penningmeester van afgelopen jaar. Ook dit jaar is deze dame weer de meesteres van de centjes. Naast het onderhouden van haar kindje, de boekhouding van Okawa, is Sfia ook actief student. Zo doet ze naast haar studie Electrical Engineering ook mee aan een Drone project. Mocht dit alles je toch ontgaan zijn, dan ben je vast een keer in aanraking gekomen met haar gebaar voor “Ik kan je niet verstaan, ik heb mijn oordoppen in”.  Een ding is zeker, Sfia zal ongetwijfeld zorgen voor een goede stem(ming) binnen het bestuur.

Vicevoorzitter – Ellen van Kleij

Ellen van Klei heeft na een korte hiatus van vijf jaar weer een bestuursfunctie bij ESKV okawa geaccepteerd. Hiermee treed ze toe tot de groep van drie, een groep van okawanen die drie jaar in het bestuur hebben gezeten.

(Fun fact: haar eerste bestuursjaar was al in 2008.) Tot haar grootte spijt is de functie van activiteiten commissaris, deze functie heeft ze in haar vorige besturen vervuld, in de reorganisatie van drie jaar geleden afgeschaft. Dit en een nieuw club-logo maakten dat ze er toch aan moest geloven om na, een halve decennia, nieuwe bestuurskleding aan te schaffen.

(Fun fact 2: Ellen is het oudste bestuurslid van Okawa. Ze stoot de oud-voorzitter, Tom  Vrancken met een paar maanden van de troon.)

Dankzij deze lange en rijke geschiedenis bij ESKV Okawa moet ze zonder problemen de rol van Vice-voorzitter kunnen vervullen. (En af en toe als volume demper voor de voorzitster kunnen fungeren zodat de rest van het bestuur en de vereniging geen gehoorbeschadiging zullen krijgen.) wij hebben er in ieder geval alle vertrouwen in.

Previous boards