2014-2015

2014-2015

Wanneer?

Dit bestuur werd op 26 november 2014, tijdens de 21ste ALV ingewijd te Eindhoven.

Wie?

Voorzitter – Tom Vrancken

Deze “jonge man” die vorig jaar de functie van vieze voorzitter heeft vervuld, is dit jaar opgeklommen tot voorzitter. Zoals in het voorstel-stukje van afgelopen jaar te lezen viel, wisten wij niet veel van Tom. Echter is dit het afgelopen jaar niet veel veranderd. Toch hebben we enkele weetjes ontdekt. Wist je bijvoorbeeld dat:

We kijken uit naar het aankomend jaar en de zoektocht naar de ware Tom. Heeft u nog een doorslaggevende tip voor dit onderzoek, mail dan naar: bestuur@okawa.eu

Secretaris – Emma Munnig Schmidt

Emma Munnig Schmidt (de correcte uitspraak is met een zwaar Duits accent) is een beeldschone BMT studente uit Hilversum met als inferieure hobby zweefvliegen en paardrijden. En ook heeft ze een liefde voor het land Zuid-Afrika.

Zij heeft dit jaar haar taken binnen de activiteiten commissie vervangen door die van de secretaris. Ze is echter nog nooit met Okawa meegegaan op een kajaktrip. Ze verdedigt deze zwarte vlek op haar cv door zichzelf te omschrijven als een ‘mooi-weer-vaarster’ en ze heeft beloofd mee te gaan op het aankomende zomerkamp van Okawa. Maar ondanks deze blamage heeft ze haar nieuwe functie met enthousiasme opgepakt en beantwoord ze met liefde alle post die Okawa krijgt.

Penningmeester – Sfia Bearzatto

Ondanks dat haar huisgenoten nog steeds schijnen te denken dat ze Sophia heet, kennen wij haar ondertussen gelukkig een stuk beter. Tegelijkertijd met een pittige studie gaat deze jonge dame het voor elkaar krijgen om een ware evolutie door te voeren in de financiële wereld van Okawa. Een serieuze tante die ons allemaal weer even wakker schut. Toch is ze ook wel fan van een gezellig drankje na de training en gezellige “bestuursvergaderingen” onder de douche en in de kleedkamer (hierbij is natuurlijk slechts het halve bestuur aanwezig). Ook in het varen is ze erg fanatiek; twee keer per week trainen, ze heeft geen trip meer gemist sinds ze lid is geworden en is ze de nummer één klant van Kanoshop. Een slimme meid die op haar kanoleven is voorbereid!

Vicevoorzitter – Roderik Blok

De meeschten van jullie zullen de heer Roderik al kennen van zijn rol als abactis verleden jaar. Tijdens dit puike bestuursjaar met drie knappe kompanen heeft Roderik zich uitstekend geamuseerd. Vanwege dit heugelijke feit heeft Roderik besloten er nog een bestuursjaar achteraan te plakken, ditmaal als vieze voorzitter, hoezee! Bij absentie van onze praeses zal heer Roderik dus de honneurs waarnemen. Daarnaast zal hij zich dit jaar ontfermen over het grootschte deel van onze lieftallige commissies. Met dit vaste Blok in de branding heb ik er het volste vertrouwen in dat ook dit jaar op de spreekwoordelijke rolletjes zal lopen. Ik zeg santé!

Previous boards