2013-2014

Bestuur

Hier vind je meer info over het bestuur 2013-2014 van Okawa en hun voorgangers. Het bestuur bestond uit vier personen: voorzitter, secretaris, penningmeester en vice voorzitter.

2013-2014

Wanneer?

Dit bestuur werd op 29 november 2013, tijdens de 19de ALV ingewijd te Eindhoven.

Wie?

Voorzitter – Harm Elbertsen

Onder het motto “driemaal is scheepskanorecht” is Harm de Kleine ook dit jaar weer van de partij om onze mooie kanovereniging aan te sturen. Nadat Harm 2 jaar geleden heeft leren organiseren en vorig jaar heeft leren notuleren, zal hij dit jaar met de alias Kapitein Elbert aan het roer staan van onze vereniging. Papa Polo zal hij helaas nog niet overtreffen met deze hattrick, maar als ervaren rot zal hij het wel en wee van Okawa in goede banen leiden. Ik zeg proost!

Secretaris – Roderik Blok

Roderik is kersvers dit jaar bij het Okawa team, met alleen nog het intro-weekend op zijn naam is hij al overgehaald om ook in het bestuur te gaan. Vol enthousiasme, gezellige verhalen en een doel heeft hij dan ook alleen “Ja, ik wil” kunnen antwoorden. Welke rol was in den beginne nog niet helemaal duidelijk, maar als man met de bloemetjeshelm en een knipoog erbij (staat hem dan ook wel toepasselijk goed;)) kon hij uiteindelijk natuurlijk alleen de rol als rechterhand van de heer Voorzitter (lees Secretaris) op zich nemen.

Of het goed gaat komen?.... Met dat enthousiasme en trouwe aanwezigheid is hij zeker een goede aanwinst voor het Okawabestuur!

Kortom; de altijd gezellige Roderik is iemand waar heel Okawa nog veel van gaat horen, dat is ook zijn taak namelijk…

Penningmeester – Erik Stuurwold

In een land hier niet zo ver vandaan, eigenlijk gewoon Nederland was er eens een geblesseerd jongetje, zijn been zat in het gips. Hij wilde ontzettend graag mee kajakken. Een probleem, vindt maar eens een kajak waar je in past als je been in het gips zit. Toch ging hij mee op introkamp naar Duitsland. Hoewel hij eigenlijk mee ging als fotograaf, kon hij het toch niet weerstaan om een stukje te peddelen. Toen hij een boot vond waar zelfs hij in paste met zijn gipsbeen, was hij niet meer te houden. Er werd een rol duct-tape te voorschijn getoverd, aangezien dat de oplossing voor alles is, kan ook dit opgelost worden met duct-tape. En daar ging onze manke nelis, zo blij als een kano in het water. Met hetzelfde enthousiasme is hij ook zijn bestuursjaar als penningmeester begonnen, dus we hebben er alle vertrouwen in dat het helemaal goed komt met onze centjes dit jaar.

Vice voorzitter – Tom Vrancken

Tom is zover wij weten een prima kerel die al bestuurservaring heeft, hij was vorig jaar de secretaris bij het ESSF. Echter na wat meer navraag gedaan te hebben kwamen we tot de conclusie dat niet veel mensen echt wisten wie Tom is. Zijn mede bestuursgenoten weten nauwelijks iets over hem, behalve dan dat hij enthousjast was om dit jaar bij Okawa de rol van vice-voorzitter op zich te nemen. Na veder onderzoek kwamen we erachter dat de situatie erger is als gedacht. Zelfs zijn vriendin wist na een paar biertjes nauwelijks iets over hem te vertellen. Dus de vraag blijft, wie is Tom Vrancken? Dat zullen we dit jaar gaan ontdekken...

Previous boards