2012-2013

Wanneer?

Dit bestuur werd op 13 december 2012, tijdens de 28ste ALV ingewijd op het SSC te Eindhoven.

Wie?

Voorzitter – Polo van Ooij

Polo, al bijna de papa-okawaan te noemen. Hij is vaak in een van zijn boten te vinden om zijn freestyle

moves te oefenen of om grote rivieren in Europa of daarbuiten te bedwingen. Dit jaar werkt hij ook

zijn voorzitterskills bij, hoewel hij die al heeft met zijn drie jaar ervaring als voorzitter bij Okawa. Een

echte kajakfanaat dus. En dat is ook te merken tijdens trainingen en trips, altijd enthousiast en nooit te

beroerd om anderen te helpen met hun kajakvaardigheden.

Secretaris – Harm Elbertsen

Harm de tukker is er weer, hij wou graag nog een jaartje bestuur doen van de leukste en actiefste kanovereniging van Nederland. En dat is natuurlijk niet zo gek! Vorig jaar deed hij dit als activiteiten-commissaris nu is hij gepromoveerd tot secretaris. Organiseren kan hij al, mailen lukt ook nog net, daarom dit jaar het motto: Notuleren kun je leren.

Penningmeester– Dave Huisman

Als fanatieke kanoër leert hij elke training bij in zijn groene all-star. Regelmatig in Zweden om mooie nieuwe kano locaties voor Okawakampen te bekijken. Ook het freestylen is Dave ook niet onbekend, elke training start hij met een mooie loop vanaf het startblok! Dit jaar neemt deze dappere Okawaan het initiatief om alle cijfertjes van de vereniging op orde te houden, maar zoals wij hem kennen wordt dat geen probleem!

Externe betrekkingen – Sander Giunta d'Albani

Het eerste bestuursjaar is Sander zo goed bevallen dat hij er met veel plezier een tweede jaar achter aan gaat plakken. Met zijn fanatisme en enthousiasme staat hij ook dit jaar weer helemaal klaar. Dit keer niet als penningmeester maar in een volkomen nieuwe functie, als Commissaris Externe Betrekkingen. Als hij deze functie met net zoveel doorzettingsvermogen gaat vervullen als zijn loop, dan kan het komende jaar ook weer helemaal goed!

Previous boards