2010-2011

2010-2011

Wanneer?

Dit bestuur werd op 9 december 2010 ingewijd.

Wie?

Voorzitter – Bram Nibbeling

Bram, een belhamel eerste klas! Bijna tegelijk met een boot ter wereld gekomen en dan ook een van de toppers van Okawa. Cartwheelen, loopings en weet ik veel wat voor gekke dingen nog meer, hij is goed op weg. Houdt wel van een wild riviertje, een speelbaantje, of de secretaris. Prima voorzitter, want hij is van alle markten thuis. Achtergrondmuziekje tijdens vergaderen? Geef hem een gitaar. Vervelende leden? Hij zit ook op kickboksen. Kortom, het komend bestuursjaar van Okawa kan alleen maar goed gaan!

Secretaris – Irene Kaashoek

Irene vaart pas net in een kano maar is al wel meteen verliefd op de sport. Ze wil zich dan ook in hoog tempo ontwikkelen tot een goede kajakker en dat is haar best goed aan het lukken. Geen trip of training wordt overgeslagen en technieken worden eindeloos geoefend.

Irene is misschien nog niet zo heel bekend in de kanosport maar in het bestuursleven al wel. 

Het wordt namelijk al haar 5 bestuursjaar, haar bestuurslustrum mag ze dus vieren binnen het bestuur van Okawa. Ze omschrijft zich zelf soms als (computer)nerd en dat komt in deze functie waarschijnlijk wel van pas.

Penningmeester – Thijs Koster

Zonder kajak ervaring is hij bij Okawa terecht gekomen maar inmiddels heeft hij de smaak goed te pakken. Op dit moment vaart hij nog in de grote verenigingsboten maar hij is al een tijdje op zoek naar een echte freestyle boot, zodat hij zich ook deze discipline eigen kan maken. Thijs is een echte trucker. Hij is nu onze penningmeester en tevens het meest volwassen bestuurslid.

Activiteitencommissaris – Ellen van Kleij

Ellen is geen onbekende in de Wondere Wereld van de Watersport. Naast fanatiek trainen bij Okawa, raft ze ook nog op WK niveau, werkt ze bij koepelorganisatie Lisso en ook nog bij de Kanoboerderij. Naast al deze (sportieve) activiteiten, gaat ze zich dit jaar ook nog inzetten als activiteitencommissaris bij Okawa, net als toen ze 2 jaar geleden in het bestuurvan Okawa zat. Dit jaar gaat ze er natuurlijk voor zorgen dat alles in orde is met de trainingen en trips, maar ook dat het materiaal aanwezig en in orde is.

Previous boards