2009-2010

Wanneer?

Dit bestuur werd op 28 november 2009 ingewijd.

Wie?

De grote baas: Elmar jongerius 

Elmar is een kajakker die erg graag snel wil groeien en is dan ook altijd fanatiek bij trainingen en trips aanwezig. Hij is dan ook snel zijn beginnerstatus kwijt geraakt. Nu zijn kajakskills op niveau zijn wil hij graag aan de volgende stap beginnen en dat is in het bestuur van Okawa. Met zijn ervaring in de commerciele wereld (eigen electronica bedrijf), hoopt hij de soms wat verouderde aspecten van de verenigingen te updaten. Hij heeft dan ook grote plannen met de vereniging en wij wachten gespannen af wat dit ons gaat brengen. Ohja naast kajakken, bestuur van Okawa, runnen van een eigen bedrijf studeerd hij ook nog, druk baasje dus.   

Maar vertrouwen in deze nieuwe grote baas van Okawa hebben we allemaal. 

 

 

 

Potloodknauwer: Tom van Haaren

Tom is een fanatieke kajakker die zijn grondslagen heeft liggen bij de de oudste kanoclub van Nederland, de batavieren in Nijmegen. Nu hij student is in Eindhoven, gaat hij zijn kajakvaardigheden verder uitbreiden bij Okawa. Tom is iemand die alles goed in de gaten heeft en alles goed wil regelen. De perfecte potloodknauwer voor Okawa dus. Ook Tom heeft grote nieuwe ideen voor Okawa, dus wij wachten gespannen af wat dit ons gaat brengen. 

 

 

 

Schatbewaarder: Paul Koppelaar

 

De enige persoon die over is gebleven van het vorige bestuur en nog steeds op dezelfde positie, onze schatbewaarder. Ook dit jaar gaat Paul weer goed op de centjes van onze club passen. Paul is de enige niet student van dit bestuur. Hij is al weer een aantal jaartje actief in het arbeidsveld, als ICT'er. Erg handig al bestuurslid dus, zo heeft Okawa onder andere deze site aan hem te danken en het gloednieuwe forum. Een auto van de baas is daarbij ook erg handig en is dan ook één van onze vaste chauffeurs met Okawa trips. Paul is namelijk een erg fanatiek kajakker welke elke training aanwezig is en elke trip mee wil. Zijn kajakskills zijn de afgelopen 1,5 jaar dat hij lid is van Okawa dan ook enorm omhoog geschoten. Hij is erg leergierig en fanatiek om nieuwe trucjes in zijn kajak te leren.    

 

 

 

Spelletjesorganisator: Harm Niekus 

Harm heeft veel bekende bijnamen in de vereniging gekregen, waaronder "de Okawaanse snoeiploeg", "de incassoman" en nu dan ook de "spelletjesorganisator". Harm is al een langere tijd actief binnen Okawa en hoort dan ook bij de vaste garde van de vereniging. Dit jaar gaat hij dan eindelijk zijn ervaring delen met de vereniging en in het bestuur. Als Harm iets moet regelen dan kun je er op rekenen dat het gebeurt en daarom is hij een ideaal persoon voor in het bestuur. Ook Harm is een erg fanatieke kajakker die zich snel ontwikkeld en graag nieuwe dingen wil leren. 

Previous boards