2008-2009

Wanneer?

Dit bestuur werd op 28 november 2008 ingewijd in het Studenten Sport Centrum.

Wie?

Voorzitter: Polo van Ooij

Polo, onze doorgewinterde Okawaan. Al bezig met zijn 3de jaar als bestuurslid en daarvan al 3 jaar als voorzitter.

Met zijn 15 jaar peddelervaring verreweg de meest ervaren peddeler van het gezelschap. Altijd enthousiast en gemotiveerd om te varen en is daarom ook bijna dagelijks in zijn bootje te vinden.

Vroeger was slalommen zijn onderdeel maar door de jaren heen is freestylen meer zijn ding geworden. Als hij de kans krijgt zit hij gewoon in zijn slalom bootje. De favoriete move van Polo is de "turbo splash" en deze laat hij dan ook graag zien aan zijn clubgenoten.

Secretaris: Elise Moers

        Na 2 keer zomerkamp hard op weg om freestylester van de club te worden. Niet  alleen actief op het water maar speelt ook nog mee in het studenten orkest van quadrivium. Enthousiast tijdens het varen maar ook tijdens het organiseren van de tochten en kampen!

Penningmeester: Paul Koppelaar

De enige niet student van het gezelschap en met zijn 1ste jaar als peddeler ook het groentje binnen het gezelschap. Maar deze status is hij snel aan het veranderen door met regelmatige basis in zijn bootje te zitten en praktisch alle okawa trips mee te gaan. Een auto van de baas is dan ook heel handig. Bang van water is hij in ieder geval niet want naast het kajakken heeft hij ook zijn duikbrevetten. 

Activiteiten commisaris: Ellen van Kleij

Ellen, de gek van het stel. Elke maandag treint ze van Sittard op en neer naar Eindhoven om bij ons mee te trainen. Enthousiast als ze is zoekt ze alles uit wat voor Okawa interresant is. Naast kanoën is ze ook nog actief bij de ESAC en loopt ze momenteel stage bij Outdoor valley, onze hofleverancier.

Previous boards